• CCM3

    Betrouwbaarheid en vertrouwen als fundament

CCM3 Piping & Construction

Onze naam is afgeleid van de inhoudsmaten cc en m3 en verwijst naar de roots van ons bedrijf:  pompsystemen en leidingwerk. Door onze innovatieve en klantgerichte werkwijze hebben wij ons portfolio steeds meer inhoud kunnen geven. Naast bijzondere constructiewerkzaamheden in staal en rvs bouwen wij ook motoren in en bouwen wij complete binnenvaartschepen af.

Heeft u vragen? Speciale wensen? Houdt u zich niet in en laat het ons weten!

Van A tot Z

CCM3 heeft alle disciplines in huis: van engineering tot bouw en van installatie tot onderhoud, reparatie en refit. Dit maakt dat wij korte lijnen hebben, snel kunnen schakelen, maatwerk leveren én korte levertijden hebben.

Producten & diensten

CCM3 is specialist in pompsystemen, ballastwaterbehandelingssystemen, leiding- en constructiewerk en vloeren van aluminium en staal. Ook bouwen wij scheepsmotoren in en begeleiden wij de complete afbouw van binnenvaartschepen.

Markten

CCM3 heeft zowel in binnen- als buitenland een goede naam opgebouwd in de scheepsbouw, onshore en offshore olie- en gasindustrie, afvalwaterverwerking, drinkwatervoorziening, energiesector en industriële bedrijven.

Uw professionele partner

CCM3 Piping & Construction, is uw professionele partner wanneer het gaat om piping en staal-constructies. Als toonaangevend bedrijf in Piping en Constructies, staan wij bekend om onze kwalitatief hoogwaardige leidingwerken & constructiewerk, welke wij leveren aan de maritieme sector, de offshore en het industriegebied. Onze diensten en producten zijn het resultaat van een uitgebreide technische expertise en uitstekende vaardigheden. Wanneer u nog op zoek bent naar een ervaren partner in piping & constructie, dan is CCM3 de juiste partner.

Onze klanten staan centraal

CCM3 biedt maatwerkoplossingen in staal, RVS en aluminium. Wij kunnen u op een breed terrein van dienst zijn zoals ontwerpen, buis- en plaatverwerking, constructiewerk, conservering en montage. We luisteren goed naar uw wensen en brengen onze kennis en ervaring in om samen te komen tot een optimale oplossing zowel op het gebied van duurzaamheid, uitstraling en functionaliteit.

Wij willen een bijdrage leveren aan de efficiency en continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten