AFBOUWSCHEPEN

Wij verzorgen
de complete afbouw

CCM3 heeft ruime ervaring met de succesvolle afbouw van onder andere droge ladingschepen, tankers en duwboten. Wij kunnen hierin  verschillende rollen vervullen. Zo kunnen wij een deel van de afbouw (leidingwerk, pompen, machinekamervloer) verzorgen, maar ook het complete afbouwtraject begeleiden.  Wij treden dan op als coördinator en projectleider tussen alle toeleveranciers en dienstverleners Wij streven daarbij naar een open communicatie en een goede harmonie tussen alle partijen met als doel: een tijdige en complete oplevering volgens afspraak.

CCM3 is gevestigd in de haven van Werkendam en is daarmee uitstekend bereikbaar voor de scheepvaart. Wij beschikken over een eigen kade met torenkraan.  Werkendam staat er bekend om dat alle disciplines voor het afbouwen van een schip aanwezig zijn. CCM3 trekt graag op met die Werkendamse partners en werkt op verzoek van de klant uiteraard ook samen met partijen van buiten Werkendam.

Bijzonder trots zijn wij op mcs. Sendo Liner, dat in 2019 de KNVTS Schip van het Jaarprijs heeft gewonnen. Dit schip is aan onze kade afgebouwd, net als haar ‘grote zussen’ Sendo Mare en de Sendo Nave die in 2020 volgden.

CCM3 is specialist in pompsystemen, ballastwaterbehandelingssystemen, leiding- en constructiewerk en vloeren van aluminium en staal

Afbouwschepen

Benieuwd wat CCM3 voor u kan betekenen?

Neem dan hier contact met ons op.

512+

Succesvolle projecten afgerond.

8+

Jaren ervaring

1120+

Revenue in 2017 investment

75+

Teamleden bij CCM3

Projecten

Bekijk al onze projecten

nl_NL_formalNL